[vc_row][vc_column][vc_column_text]

شهید پژوهی

شهید پژوهی (سرگذشت پژوهی ) طرحی است که در سالهای اخیر در آموزش و پرورش به مرحله اجرا درامده است و طرفداران زیادی را به خود اختصاص داده است. اهمیت شهید پژوهی (سرگذشت پژوهی ) در این است که به بندگان خالص خدا و آرمانها و اهداف انقلاب اسلامی توجه شایانی می گردد. شهید پژوهی (سرگذشت پژوهی ) باعث می شود که دانش آموزان و معلمین با سرگذشت شهدای هشت سال دفاع مقدس و شهدای ترور و همچنین شهدای انقلاب اسلامی آشنایی کامل پیدا کنند. در واقع شهید پژوهی (سرگذشت پژوهی ) را می توان یکی از بهترین طرح ها در راستای امور تربیتی و پرورشی در مراکز آموزش و پرورش و تربیت معلم دانست. آنچه در شهید پژوهی (سرگذشت پژوهی ) مطرح است برداشتم قدمهایی در راستای هر چه بهتر برگزار نمودن این طرح است.

قدمهای مربوط به شهید پژوهی (سرگذشت پژوهی )

قدم یک :

گردآوری افرادی در رابطه با نگارش سرگذشت پژوهی از میان دانش آموزان داوطلب که حدودا 5 تا 6 نفر می باشند. که در رابطه با سرگذشت شهیدی خاص تحقیق و تفحص می کنند.

دانش آموزان و معلمان عزیز می توانند در جهت بهتر برگزار شدن طرح شهید پژوهی (سرگذشت پژوهی ) وظایف را در بین اعضای مورد نظر تقسیم کنند.

1 – انتخاب سرپرست و نماینده گروه

2 – گرد آوری و تهیه وسایل مورد نیاز از قبیل دوربین فیلم برداری ، دوربین عکاسی و….

3 – برقرای ارتباط با افراد نزدیک به شهدا و دریافت اطلاعات و گزارش ها

4 – اقدام به مصاحبه با خانواده ، دوستان و آشنایان شهید در شهید پژوهی (سرگذشت پژوهی )

5 – ثبت نمودن خاطرات و سرگذشت ها در دفاتر مربوط به شهید پژوهی (سرگذشت پژوهی )

6 – گرد آوری دست خط و آثار شهید مورد نظر

قدم دو :

اقدام به جمع آوری اطلاعات از شهدای دانش آموز یا شهدای فرهنگی

معمولا در طرح های شهید پژوهی (سرگذشت پژوهی ) از شهدای دانش آموز و یا شهدای فرهنگی استفاده می گردد . چرا که این امر باعث الگو برداری توسط دانش آموزان و اولیای آنها از آرمانها و اهداف شهدای فرهنگی می گردد. و سبب اعتلای فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه می شود.

قدم سه :

اجرای مصاحبه و تنظیم خاطرات و اسناد در دفاتر مربوطه

در این مرحله می بایست گروه مورد نظر که قصد اجرای طرح شهید پژوهی (سرگذشت پژوهی ) را دارند به کمک و راهنمایی یکی از مسئولین والا مقام و کسب اجازه از خانواده شهید به منزل ایشان مراجعه نموده و وقایع و مصاحبه را در دفتر ثبت نمایند.

در صورت محدودیت ارتباط با خانواده شهید و یا در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با شهید می توان به همرزمان و همکلاسی ها و یا دوستان و آشنایان شهید نیز مراجعه نمود.

قدم چهار:

تکمیل نمودن و ثبت مراحل مختلف طرح شهید پژوهی (سرگذشت پژوهی )

تهیه و تنظیم کلیه اسناد از قبیل

1 – اسکن و کپی وصیت نامه و دست نوشته های شهدای مورد نظر

2 – چاپ و تهیه عکس های مورد نظر شهدا

3 – تهیه مستند و فیلم از خانواده و آشنایان شهید در طرح شهید پژوهی (سرگذشت پژوهی )

4 – تهیه فیلم و صوت و مستند از مصاحبه ها

نکته ای که باید ذکر شود این است که با توجه به اهمیت مدارک نامبرده حتی الامکان می بایست کپی این مدارک در طرح شهید پژوهی (سرگذشت پژوهی ) تهیه گردد.

قدم پنج  :

نتیجه گیری و نظر اعضای شهید پژوهی (سرگذشت پژوهی )

در این مرحله کلیه اعضای نگارنده شهید پژوهی (سرگذشت پژوهی ) می بایست نظر و نتیجه گیری خود را در رابطه با آرمانها و اهداف شهید مطرح شده در شهید پژوهی (سرگذشت پژوهی ) عنوان کنند.

دانلود نمونه فایل شهید پژوهی – سرگذشت پژوهی

از آنچه گفتیم میتوان چنین جمع بندی نمود که شهید پژوهی (سرگذشت پژوهی ) ارزش بسیار زیادی در حفظ ارزش ها و اعتلای فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه می گردد . به همین منظور بانک فایل پژوهشی معلمان اقدام به نگارش تعداد زیادی شهید پژوهی (سرگذشت پژوهی ) در این راستا نموده است . شما می توانید برای دانلود فایل شهید پژوهی (سرگذشت پژوهی ) از همین سایت نمونه درس پژوهی ها را مشاهده نموده و به دانلود نمونه شهید پژوهی (سرگذشت پژوهی ) اقدام کنید.

شهید پژوهی (سرگذشت پژوهی ) : دانلود ده ها نمونه فایل شهید پژوهی (سرگذشت پژوهی)[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][eddrecent total_items=”40″ mp_grid_pagination=”yes” mp_grid_pagination_alignment=”center” mp_category=”10753″ mp_grid_design_layout=”thumbnails-only” thumbnail_size=”120″ thumbnail_size_height=”120″ mp_author_thumbnail_styling=”yes” mp_tooltip_thumbnails=”yes” mp_author_thumbnail_padding=”6px” mp_offset=”0″][/vc_column][/vc_row]